Globoki voziček Violetta Petite Baby Nurse Smoby za dojenčke do 42 cm višina ročaja 55 cm od 18 mes

Opis izdelka

Globoki voziček za dojenčka Violette Petite iz priljubljene izdaje Baby Nurse, narejen po načrtih francoskih dizajnerjev Smoby bo razveselil vsako deklico od 18. meseca starosti. Zanj je primeren dojenček z velikostjo do 42 cm. Trdno kovinsko ogrodje v kombinaciji s trpežno plastiko zagotavlja varnost in visoko stabilnost. Deklice lahko v njem brez težav vozijo svojega dojenčka v notranjih in zunanjih prostorih. Udoben ergonomski ročaj je na višini 55 cm. Prilagodljiva strehica in prekrivalo sta zasnovani v nežni rožnati barvi s pikastim vzorcem, zahvaljujoč katerima bo dojenček zaščiten pred slabim vremenom. Zahvaljujoč kakovostnemu tekstilu ga lahko očistite z rahlo navlaženo krpo ali gobico.

Na spodnjem delu vozička bodo male mamice našle tudi predalček za vse dodatke, ki jih potrebujejo za nego svojega dojenčka. Realistični voziček Violetta Petite predstavlja odlično izbiro za vse skrbne deklice, ki se rade igrajo poklice odraslih. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vozijo naokrog.Na sprehodih z dojenčkom se bodo deklice z dojenčkom pogovarjale, skrbele za njegovo udobje in tako izboljševale komunikacijske in jezikovne spretnosti. Na igriv način se bodo približevali svetu odraslih in razvijali tudi logično mišljenje in fino motoriko. Mere vozička znašajo 60*38*55 cm, dojenček ni del paketa.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost60*38*55 cm
Skupna višina55 cm
Skupna dolžina60 cm
Višina ročaja55 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,1 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.