Globoki veliki voziček Shara Inglesina White&Blue Baby Nurse Smoby moder za 42 cm dojenčka višina ročaja 77 cm

Opis izdelka

Globoki voziček za dojenčka Shara Inglesina iz priljubljene izdaje Baby Nurse, vrhunskih francoskih dizajnerjev Smoby je izjemno darilo za vsako deklico od 3. leta starosti. Zanj je primeren dojenček z velikostjo do 42 cm. Trdno kovinsko ogrodje v kombinaciji s trpežno plastiko zagotavlja varnost in visoko stabilnost vozička. Deklice lahko v njem brez težav vozijo svojega dojenčka v notranjih in zunanjih prostorih. Udoben ergonomski ročaj je na višini 77 cm. Stilska modra strehica in pregrinjalo bosta pred slabimi vremenskimi razmerami zaščitila dojenčka. Retro voziček bo očaral vsakega otroka, čudoviti detajl ob straneh pa je tudi čudoviti ornament.

Na spodnjem delu vozička bodo skrbne deklice našle tudi predalček za vse dodatke, ki jih potrebujejo za nego svojega dojenčka. Brezčasni voziček Shara je najboljša izbira za vse skrbne deklice, ki se rade igrajo mamice. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vozijo naokrog.Na sprehodih z dojenčkom se bodo deklice z dojenčkom pogovarjale, skrbele za njegovo udobje in tako izboljševale komunikacijske in jezikovne spretnosti. Na igriv način se bodo približevali svetu odraslih in razvijali tudi logično mišljenje in fino motoriko. Mere vozička znašajo 68*45*77 cm, dojenček ni del paketa.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Uporabljene barve spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile tudi vsakega najmlajšega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*45*77 cm
Dimenzije paketa76*53*92 cm
Višina ročaja77 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,85 kg
Barvamodra
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.