Globoki voziček s tekstilom Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za 42 cm dojenčka s 55 cm visokim ergonomskim ročajem od 18 mes

Opis izdelka

Globoki voziček z blagom Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Zasnovan je v čudovitih pastelnih barvah rožnate in bele, primeren pa je za dojenčka igračo z največjo velikostjo 42 cm. Visoka stabilnost in lahko vodenje bo razveselilo vsako malo mamico, ki v njem lahko vozi dojenčka doma in tudi zunaj. Odlikujejo ga kakovostna in robustna kolesa s tihim hodom, njegov ergonomski ročaj pa je na višini 54 cm. Del vozička pa je tudi prevleka iz blaga na zgornjem delu, zahvaljujoč kateri bo dojenček zaščiten pred mrazom in sončnimi žarki.

Otroci imajo na voljo tudi prostor za shranjevanje, ki se nahaja na njegovem spodnjem delu. Tega bodo deklice uporabile za prevažanje različnih dodatkov za dojenčke ali pa druge igrače. Voziček za dojenčke je kakovosten francoski izdelek, izdelan iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik. To je realistična replika pravega otroškega vozička. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vozijo naokrog.Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti, na igriv način se približujejo svetu odraslih. Mere izdelka znašajo 37*54*48 cm, dojenček ni del paketa.

Priznano francosko podjetje Smoby že več desetletij proizvaja kakovostne plastične otroške igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške ročice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost37*55*48 cm
Skupna višina55 cm
Dimenzije paketa37*24*52 cm
Višina ročaja55 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Opombano baby
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.