Globoki voziček Carriage Mon Grand Poupon Corolle zložljiv za 36-52 cm dojenčka po višini nastavljiv s torbo od 3 leta

Opis izdelka

Globoki voziček Carriage za dojenčka Mon Grand Poupon, z delavnice francoske znamke Corolle ne sme manjkati nobeni mali mamici ali očku. Kot edina e-trgovina na trgu vam predstavljamo to izjemno novost Corolle, zahvaljujoč kateri bodo igre za vaše malčke nepozabna. Ta realističen globoki voziček za dojenčka je na prvi pogled videti kot pravi voziček za dojenčka, saj je dodelan do detajlov in izdelan iz prvorazrednih materialov. Voziček za dojenčka z velikostjo 36-52 cm ima zložljivo strehico, ki bo malim staršem zagotovo všeč, navdušeni pa bodo tudi nad čudovitim francoskim dizajnom. Otroški voziček za dojenčka je nastavljiv po višini, tako da ga boste igrivo prilagodili otrokovi višini. S tem edinstvenim vozičkom Carriage z zložljivo strehico se bodo otroci počutili kot pravi starši.

Čudoviti rožnati voziček z ljubkim potiskom ima prav tako previjalno torbo, kamor lahko otroci pospravijo vse, kar na sprehodih potrebujejo. S stabilnim in popolnoma dodelanim vozičkom za dojenčka se bodo na polno igrali otroci od 3. leta starosti. Globoki voziček razpolaga s prostorom za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo svoje priljubljene igrače in tudi dodatke, s katerimi bodo še bolje poskrbeli za svojega najljubšega dojenčka. Voziček v čudoviti barvni kombinaciji lahko preprosto zložite, tako da po koncu igre ne bo zavzemal skoraj nobenega prostora, brez težav pa ga boste prevažali tudi v avtomobilskem prtljažniku. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • globoki voziček za dojenčka
  • nastavljiva po višini
  • z zložljivo strehico
  • za dojenčke z velikostjo 36-52 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost41*62*70 cm
Skupna višina70 cm
Dimenzije paketa30*45*64 cm
Skupna dolžina62 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,65 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.