Globoki voziček s tekstilno prevleko Pram Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za 42 cm dojenčka višina ročaja 58 cm od 18 mes

Opis izdelka

Globoki voziček s tekstilno prevleko Pram Natur s kolekcije Baby Nurse, predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje, ki lahko v njem vozijo dojenčka z velikostjo do 42 cm. Trdno kovinsko ogrodje v kombinaciji s trpežno plastiko zagotavlja vozičku varnost in visoko stabilnost. Deklice lahko v njem brez težav vozijo svojega dojenčka v notranjih in zunanjih prostorih. Udoben ergonomski ročaj je na višini 58 cm. Voziček je zasnovan v nežnih pastelnih barvah in vsebuje priročno strehico, ki bo dojenčka zaščitila pred slabim vremenom. Kakovostni tekstil lahko preprosto očistite z rahlo navlaženo krpo ali gobico.

Na spodnjem delu vozička bodo male mamice našle dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov, ki jih potrebujejo za nego svojega dojenčka. Realistični voziček predstavlja odlično izbiro za vse skrbne deklice, ki se rade igrajo poklice odraslih. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vozijo naokrog.Na sprehodih z dojenčkom se bodo deklice z dojenčkom pogovarjale, skrbele za njegovo udobje in tako izboljševale komunikacijske in jezikovne spretnosti. Na igriv način se bodo približevali svetu odraslih in razvijali tudi logično mišljenje in fino motoriko. Mere vozička znašajo 59*38*58 cm, dojenček ni del paketa.

Francoski Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastnega originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost59*38*58 cm
Skupna višina35*23*60 cm
Višina ročaja58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,1 kg
Opombano baby
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.