Gasilsko vozilo z vodnim topom Power Worker Fire Fighter Car BIG rdeče od 2 leta

Opis izdelka

Gasilsko vozilo z vodnim topom Power Worker je originalna in moderna igrača, s katero se bodo zabavali vsi otroci, predvsem pa dečki od 2. leta starosti. Gasilsko vozilo ima gumirana kolesa, zahvaljujoč katerim se otrok med igro ne bo poškodoval tal, razpolaga pa tudi s pravim vodnim topom, ki ga lahko obrača in nastavi po višini. Gasilsko vozilo za otroke je realistične rdeče barve in je proizveden v Nemčiji iz kakovostne in trpežne plastike. Z robustnim reševalnim vozilom se bodo otroci igralo v notranjih in zunanjih prostorih.

Funkcija vodnega topa bo otroke zabavala ure in ure, med igro pa se bodo počutili kot pravi gasilci in reševalci. V rezervoar za vodo lahko natočite 0,75 l vode, vaš malček pa lahko začne gasiti s preprostim pritiskom na gumb. Moderno reševalno vozilo je preprosto za čiščenje, v primeru umazanije pa ga lahko umijete pod tekočo vodo. Mere gasilskega vozila znašajo 21*40*29 cm. Ima zaobljene robove, njegova površina je prijetna na dotik, tako da se lahko malčki varno docela naigrajo. Znamka BIG za izdelke zagotavlja kar 3-letno jamstvo.

To delovno vozilo z vodnim topom razvija otroško domišljijo in fantazijo. Dečki in deklice se radi igrajo igre poklicev, s tem pa se približujejo svetu odraslih. Pri igri z delovnimi avtomobilčki si otroci izboljšujejo svoje motorične sposobnosti in logično mišljenje. Igre poklicev napeljujejo otroke k odgovornosti in sodelovanju s svojimi vrstniki. Gasilsko vozilo BIG bo sodelovalo pri vsestranskem otrokovem razvoju.

Gasilsko vozilo Fighter Car je testiral nemški kontrolni organ, TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost21*40*29 cm
Dimenzije paketa60*40*44 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,10 kg
Prostornina L0,75 l
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.