Gasilski avto s sedežem Maxi Firetruck Power Worker BIG z vodnim topom - gumirana kolesa od 2 leta

Opis izdelka

Gasilski avto s sedežem Maxi Firetruck Power Worker je originalni avtomobilček, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 2. leta starosti dalje. Gasilsko vozilo ima črna gumirana kolesa, zahvaljujoč katerim se otrok med igro ne bo poškodoval tal, razpolaga pa tudi s pravim vodnim topom, ki ga lahko obrača in nastavi po višini. Deluje resnično realistično in je rdeče sive barve iz kakovostne in trpežne umetne mase. Avtomobilček je robusten, zato se lahko otroci nanj pogumno usedejo in se spustijo v reševalno akcijo. Na avtomobilčku se lahko vozijo v zunanjih prostorih in na prostem.

Funkcija vodnega topa bo otroke zabavala ure in ure, med igro pa se bodo počutili kot pravi gasilci in reševalci. V rezervoar za vodo lahko natočite 0,75 l vode, vaš malček pa lahko začne gasiti s preprostim pritiskom na gumb. Moderno reševalno vozilo je preprosto za čiščenje, v primeru umazanije pa ga lahko umijete pod tekočo vodo. Mere gasilskega vozila znašajo 46*33*33 cm. Ima zaobljene robove, njegova površina je prijetna na dotik, tako da se lahko malčki varno docela naigrajo. Zahvaljujoč UV stabilizatorjem bo tudi po več letih ohranil svoj čudoviti videz, barve pa bodo zaščitene pred poškodbam zaradi sončnega sevanja.

To delovno vozilo z vodnim topom razvija otroško domišljijo in fantazijo. Dečki in deklice se radi igrajo igre poklicev, s tem pa se približujejo svetu odraslih. Pri igri z delovnimi avtomobilčki si otroci izboljšujejo svoje motorične sposobnosti in logično mišljenje. Igre poklicev v otrocih vzbujajo občutek za odgovornost, učijo se sodelovati s svojimi vrstniki. Gasilsko vozilo BIG bo sodelovalo pri vsestranskem otrokovem razvoju.

Gasilski avto je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Nemška znamka BIG prinaša otrokom vrhunske igrače, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloNemčija
Velikost46*33*33 cm
Skupna dolžina46 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.