Garderobna omara Wooden Dressing Room Corolle za 30-36 cm dojenčka in 3 obešalniki lesena

Opis izdelka

Kam pospraviti vsa ta čudovita dojenčkova oblačila? V garderobno omaro Wooden Dressing Room priljubljene francoske znamke Corolle. Lesena omara za oblačila je priročno razdeljena na dva dela – prvega sestavljata dve polički, drugi pa služi za obešanje oblekic, kril in plaščkov. Del garderobne omare so tudi trije majhni obešalniki, ki bodo igro z dojenčkom popeljali do popolnosti. Garderobna omara je dimenzij 34,5*25*14 cm, zato lahko otroci vanjo udobno pospravijo več kosov oblačil za svojega dojenčka. S to omaro bodo oblačila zmeraj na svojem mestu in pregledno pospravljena.

Dizajnerska garderobna omara Wooden Dressing Room Corolle izpolnjuje vse najnovejše trende notranjega dizajna in zato punčki Corolle ne sme manjkati. Popolnoma dodelani detajli in prvovrstni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, ki pa bo razvijala otroško domišljijo in tudi komunikacijske spretnosti ter tipno zaznavnost. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje punčke in dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik. V naročje svojega otroka položite najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih najdete le pri nas.

Lastnosti

  • garderobna omara za punčke Corolle
  • 3 obešalniki
  • proizvedena iz lesa
  • za dojenčke z velikostjo 30-36 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost34,5*25*14 cm
Primerno za punčko (igračo)30-36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.