Etažna garaža z avtomobilčkom Vroom Planet Cars Smoby z dvigalom in avtopralnico od 18 mes

Opis izdelka

Etažna garaža z avtomobilčkom Vroom Planet, priznanega francoskega proizvajalca Smoby je brezčasna igrača, s katero se bodo zabavali otroci od 18. meseca starosti. Barvita garaža otrokom na pritličju ponuja avtopralnico, v kateri si lahko svoj avtomobilček popolno operejo. Parkirna hiša ima tri nadstropja, ki so povezani s priročnim dvigalom, prav tako pa ne manjka niti skakalnica, po kateri se avtomobilček spusti na tla. Dečki bodo veseli tudi priročne dvižne rampe pri vstopu v garažno hišo, ki vsebuje tudi bencinsko črpalko, kjer bodo lahko natočili gorivo.

Igra z avtomobilčki in parkirno hišo je tudi dobrodošla za vsestranski otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Mere izdelka znašajo 56*29*32 cm, njegov del pa je tudi avtomobilček McQueen, ki ga otroci poznajo s priljubljene risanke Cars (Avtomobili).

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava nad 49€
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 12 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost56*29*32 cm
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna