Etažna garaža z avtomobilčkom Vroom Planet Cars Smoby elektronska z dvigalom in avtopralnico od 18 mes

Opis izdelka

Etažna garaža z avtomobilčkom Vroom Planet, priznanega francoskega proizvajalca Smoby je brezčasna igrača, s katero se bodo zabavali otroci od 18. meseca starosti. Barvita garaža otrokom na pritličju ponuja avtopralnico, v kateri si lahko svoj avtomobilček popolno operejo. Parkirna hiša ima tri nadstropja, ki so povezani s priročnim dvigalom, prav tako pa ne manjka niti skakalnica, po kateri se avtomobilček spusti na tla. Dečki bodo veseli tudi priročne elektronske dvižne rampe pri vstopu v garažno hišo, ki vsebuje tudi bencinsko črpalko, kjer bodo lahko natočili gorivo.

Igra z avtomobilčki in parkirno hišo je tudi dobrodošla za vsestranski otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Mere izdelka znašajo 56*29*32 cm, njegov del pa je tudi avtomobilček McQueen, ki ga otroci poznajo s priljubljene risanke Cars (Avtomobili). Elektronski modul deluje na 3 baterije tipa LR03, ki niso del paketa.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost56*29*32 cm
Skupna višina32 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
MehanskoDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.