Garaža z dvigalom Vroom Planet Cars 1st Garage Smoby z avtomobilčkom in različnimi funkcijami od 18 mes

Opis izdelka

Garaža z dvigalom Vroom Planet Cars, vrhunskega evropskega proizvajalca Smoby je vrhunska igrača, ki bo razveselila vse otroke od 18. meseca starosti. Barvita garaža ponuja dvižno rampo, rdeč vhod preko katerega se avtomobilček pripelje na zunanji parkirni prostor, stolp z dvižno površino, ne manjka pa niti avtomobilček McQueen, ki ga otroci poznajo iz priljubljene risanke Cars (Avtomobili). S to odlično igračo se bodo otroci igrali ure in ure ter se odlično zabavali. 

Igra z avtomobilčki in parkirno hišo je tudi dobrodošla za vsestranski otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Mere izdelka znašajo 33*42*21 cm, njegov del pa je tudi 1 avtomobilček.

Francoski Smoby je priznani evropski proizvajalec modernih plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 12 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost33*42*21 cm
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna