Parkirna hiša z avtopralnico First Garage Little Smoby heliport z dvigalom in bencinsko črpalko z 1 avtomobilčkom od 18 mes

Opis izdelka

Parkirna hiša z avtopralnico First Garage Little, francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Garaža nežnih pastelnih barv malim šoferjem ponuja bencinsko črpalko za polnjenje goriva in prav tako avtopralnico, v kateri lahko avto natančno operejo. Garaža za avtomobilčke ima dve nadstropji, ki sta povezani z dvigalom, prav tako pa ne manjka niti toboganček, po katerem se avtomobilček spusti na tla. Garaža je opremljena s parkirnimi mesti, v pritličju pa je tudi mesto za tehnični servis avtomobila. Streha garaže je opremljena s pristajalno površino za helikopterje.

Igra z avtomobilčki in parkirno hišo pripomore k razvoju spretnosti in sposobnosti otrok, že od njihove zgodnje starosti. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dimenzije garaže znašajo 56*29*32 cm. Del garaže je tudi 1 moder avtomobilček z zaobljenimi robovi.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec, ki že leta in leta prinaša otrokom kakovostne plastične igrače. Plastika igrač Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo najstrožje varnostne kriterije. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost56*29*32 cm
Skupna višina32 cm
Dimenzije paketa40*13*54 cm
Skupna dolžina56 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabela
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.