Garaža z avtopralnico Vroom Planet Cars Smoby v kovčku z avtomobilčkom od 18 mes

Opis izdelka

Garaža z avtopralnico in avtomobilčkom Planet Cars, vrhunskega evropskega proizvajalca Smoby je kakovostna igrača, ki bo razveselila vse otroke od 18. meseca starosti. Garaža v obliki kovčka ima na pritličju parkirno mesto z odpirajočimi vrati in moderno avtopralnico, v kateri si lahko mali šoferji operejo svoj avtomobilček. Del igrače je tudi premično držalo, zahvaljujoč kateremu lahko igračo preprosto prenašate naokoli. Malčki bodo naravnost navdušeni tudi z modelom avtomobilčka, s katerim se bodo odlično zabavali. 

Igra z avtomobilčki in parkirno hišo je tudi dobrodošla za vsestranski otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Mere izdelka znašajo 28*17*24 cm, sestavlja pa ga tudi 1 avtomobilček.

Francoski Smoby je vrhunski evropski proizvajalec modernih plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 12 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost28*17*24 cm
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna