Fleksibilna avtosteza Spidey Marvel Flextrem Set Smoby z elektronskim avtomobilčkom 184 delov dolžine 4,40 m s pajčevino od 4 leta

Opis izdelka

Razveselite svoje otroke s fleksibilno avtostezo Spidey Marvel Flextrem Set, francoskega proizvajalca Smoby, s katero bodo odkrili nov svet iger! Dečki in deklice od 4. leta starosti se lahko veselijo zabavnega sestavljanja prožne avtosteze s skupno dolžino kar 440 cm, kjer imajo na voljo 184 delčkov, ki se sestavijo brez uporabe orodja. Inovativni koncept pomaga malim konstruktorjem odkrivati odkrivati nove načine zgradbe avtosteze, medtem ko jih bodo oblikovali v različne oblike, spirale in uporabljali ovire v otroški sobi. Avtosteza v motivu Spidermana je opremljena z rdečimi in modrimi delčki avtosteze, startno površino in držalo v podobi pajčevine, ki ga otroci namestijo na avtostezo in se ob tem zabavajo v pristni igri s svojim najljubšim junakom.

Ko bo dirkalni krog sklenjen, se bodo otroci na polno zabavali z rdeče modrim elektronskim avtomobilčkom Spiderman, ki se lahko vozi tudi obrnjen z glavo navzdol in se ne prevrne. Avtomobilček začne delovati s prižigom na stikalo na zadnjem delu in začel se bo premikati in svetiti s sprednjimi in zadnjimi žarometi, tako da se bodo otroci lahko izjemno zabavali tudi med temnimi zimskimi večeri. Avtosteza raste skupaj z otroci – v naši ponudbi boste našli tudi dodatne elemente, s katerimi bodo otroci lahko stezo poljubno podaljšali. Vsi otroci, predvsem pa dečki se radi igrajo dirkače in konstruktorje. S setom Spidey Marvel Flextrem Set bodo pri gradnji avtosteze pridobili nove veščine in hkrati testirali njeno kakovost pri vožnji.

Naučili se bodo ocenjevati potrebno število delčkov za posamezne odseke in prilagajali njeno obliko predmetom v okolici. Na igriv način tako izboljšujejo fino motoriko in gibalne spretnosti. Prav tako pa si pri zlaganju barvitih delčkov po svojih predstavah razvijajo domišljijo in občutek za prostor. Ob pomoči sorojencev in prijateljev pa lahko skupaj z dodatnimi delčki sestavijo tudi projekt iz več stez za avtomobilčke. Ta igrača je primerna tudi za predšolske ustanove. Elektronski avtomobilček deluje na 3 baterije tipa LR03, ki so priložene kompletu (testne). 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Lastnosti

  • 184 kakovostnih plastičnih delčkov
  • 1 električni avtomobilček v rdeče modri barvi z motivom Spidermana
  • 3 testne baterije tipa AAA
  • dolžina steze: 440 cm
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 4 let
PorekloFrancija
Dimenzije paketa42*7*32 cm
Skupna dolžinaDĺžka trate: 4,4 m
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1 kg
OpombaBattery: 3 x LR03 included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.