Fleksibilna avtosteza Flextrem Neon Set Smoby svetleča v temi v različnih barvah dolžine 2,6 m 112 delov z elektronskim avtomobilčkom 4 leta

Opis izdelka

Fleksibilna avtosteza Flextrem Neon set, francoskega proizvajalca Smoby bo prinesla originalni svet dirk naravnost v otroške sobice. Dečki in deklice od 4. leta starosti se lahko veselijo zabavnega sestavljanja prožne avtosteze s skupno dolžino kar 260 cm, kjer imajo na voljo 112 barvitih delčkov, ki se sestavijo brez uporabe orodja. Inovativni koncept pomaga malim konstruktorjem odkrivati odkrivati nove načine zgradbe avtosteze, medtem ko jih bodo oblikovali v različne oblike, spirale, klance in spuste. Ustvarjalni otroci se bodo hitro naučili zgraditi stezo tudi čez različne ovire v otroški sobi. Prozorni delčki za gradnjo z različnimi možnostmi osvetlitve bodo otrokom priskrbeli še večje veselje pri dirkah v temi, saj je steza odlično svetljena in pripomore k razvoju otroške domišljije in predstavnosti.

Odličen del avtosteze je tudi svetleči tunel, skozi katerega se pelje avtomobilček. Ko bo dirkalni krog sklenjen, se bodo otroci na polno zabavali z modro sivim elektronskim avtomobilčkom, ki se lahko vozi tudi obrnjen z glavo navzdol in se ne prevrne. Avtomobilček začne delovati s prižigom na stikalo na zadnjem delu in začel se bo premikati in svetiti s sprednjimi in zadnjimi žarometi, tako da se bodo otroci lahko izjemno zabavali tudi med zimskimi večeri. Avtosteza raste skupaj z otroci – v naši ponudbi boste našli tudi dodatne elemente, s katerimi bodo otroci lahko stezo poljubno podaljšali.

Vsi otroci, predvsem pa dečki se radi igrajo dirkače in konstruktorje. S setom FleXtrem Neo Set bodo pri gradnji avtosteze pridobili nove veščine in hkrati testirali njeno kakovost pri vožnji. Naučili se bodo ocenjevati potrebno število delčkov za posamezne odseke in prilagajali njeno obliko predmetom v okolici. Na igriv način tako izboljšujejo fino motoriko in gibalne spretnosti. Prav tako pa si pri zlaganju barvitih delčkov po svojih predstavah razvijajo domišljijo in občutek za prostor. Ob pomoči sorojencev in prijateljev pa lahko skupaj z dodatnimi delčki sestavijo tudi projekt iz več stez za avtomobilčke. Ta igrača je primerna tudi za predšolske ustanove. Mere avtomobilčka znašajo 10*8 cm. Avtosteza deluje na 7 baterij tipa LR03 1.5V, ki so priložene kompletu. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Lastnosti

  • 112 delčkov avtosteze
  • 1 električni avtomobilček v modri sivi barvi
  • 7 testnih baterij tipa LR03 1.5
  • dolžina steze: 2,6 m
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloFrancija
Dimenzije paketa42*7*32 cm
Skupna dolžinaDĺžka trate: 2,6 m
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Teža1 kg
OpombaBattery: 7 x LR03 1.5V included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.