Fleksibilna avtosteza z zanko Flextrem Superloop Circuit Smoby vertikalno-horizontalna z avtomobilčkom 145 delov od 4 leta

Opis izdelka

Priskrbite svojim otrokom izjemna doživetja s fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery Circuit, francoskega proizvajalca Smoby, s katero bodo odkrili nov svet iger! Dečki in deklice od 4. leta starosti se lahko veselijo zabavnega sestavljanja prožne avtosteze s skupno dolžino kar 300 cm, kjer imajo na voljo 128 delčkov, ki se sestavijo brez uporabe orodja. Inovativni koncept pomaga malim konstruktorjem odkrivati odkrivati nove načine zgradbe avtosteze, medtem ko jih bodo oblikovali v različne oblike, spirale, klance in spuste. Ustvarjalni otroci se bodo hitro naučili stezo zgraditi tudi čez različne ovire v otroški sobi, zabavali pa se bodo tudi z ustvarjanjem dirkalne zanke, po kateri se bo avtomobilček peljal horizontalno in tudi vertikalno.

Ko bo dirkalni krog sklenjen, se bodo otroci na polno zabavali z rumenim elektronskim avtomobilčkom, ki se lahko vozi tudi obrnjen z glavo navzdol in se ne prevrne. Avtomobilček začne delovati s prižigom na stikalo na zadnjem delu in začel se bo premikati in svetiti s sprednjimi in zadnjimi žarometi, tako da se bodo otroci lahko izjemno zabavali tudi med temnimi zimskimi večeri. Avtosteza raste skupaj z otroci – v naši ponudbi boste našli tudi dodatne elemente, s katerimi bodo otroci lahko stezo poljubno podaljšali. Za igro več otrok lahko dokupite tudi še en avtomobilček iz serije FleXtrem z zamenljivimi karoserijami.

Vsi otroci, predvsem pa dečki se radi igrajo dirkače in konstruktorje. S setom FleXtrem SuperLoop Circuit bodo pri gradnji avtosteze pridobili nove veščine in hkrati testirali njeno kakovost pri vožnji. Naučili se bodo ocenjevati potrebno število delčkov za posamezne odseke in prilagajali njeno obliko predmetom v okolici. Na igriv način tako izboljšujejo fino motoriko in gibalne spretnosti. Prav tako pa si pri zlaganju barvitih delčkov po svojih predstavah razvijajo domišljijo in občutek za prostor. Ob pomoči sorojencev in prijateljev pa lahko skupaj z dodatnimi delčki sestavijo tudi projekt iz več stez za avtomobilčke. Ta igrača je primerna tudi za predšolske ustanove. Mere avtomobilčka so 10*8 cm in deluje na 3 baterije tipa AAA, ki so priložene kompletu. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Lastnosti

  • 145 dodatkov (128 delčkov avtosteze)
  • 1 električni avtomobilček v rumeni barvi
  • 3 testne baterije tipa AAA
  • dolžina steze: 3 m
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloFrancija
Dimenzije paketa38*11*32 cm
Skupna dolžinaDĺžka trate: 3 m
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,17 kg
OpombaBattery: 3 x LR03 included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.