Dodatni del fiksacija za avtostezo FleXtrem Discovery Fixing Set Smoby 5 delov za ustvarjanje kreacij od 4 leta

Opis izdelka

Ali vaši otroci že sestavljajo fleksibilno stezo in potrebujejo še druge dodatke za boljšo namestitev? Dodatni del, 5-delna fiksacija za avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby pomaga otrokom bolje uporabiti njihovo domišljijo pri ustvarjanju atraktivnejše in bolj zapletene avtosteze. Fiksacija je primerna in lahka za otrokovo uporabo, prilagojena je majhnim otroškim rokicam. Proizvedena je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je nežna na dotik in se preprosto pripenja na različne ovire, s tem pa malim tehnikom omogoča ustvarjati nove oblike pri sestavljanju steze. 

Pri sestavljanju avtosteze se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dodatki za avtosteze FleXtrem razširjajo igralne možnosti, otroci lahko vključijo svojo ustvarjalnost in domišljijo pri gradnji adrenalinske avtosteze. Igra dirkačev in konstruktorjev pomaga otrokom, da se približujejo svetu odraslih, se zabavajo ob dirkah in se hkrati učijo zanašati sami nase ob gradnji steze za svoje avtomobilčke. Pri igrah s prijatelji in sorojenci si dečki in deklice širijo tudi svoj besedni zaklad, urijo komunikacijske veščine in se učijo sodelovati na skupnem projektu.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa14*7*32 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.