Figurica zbirateljska Marvel Figures Jada kovinska 3 vrste višina 6,5 cm

Opis izdelka

Zbirateljska figurica Marvel Figures temeljijo na licenci filmskega studia Marvel, zato bodo navdušile vsakega dečka od 8. leta starosti. V setu je 1 kovinska figurica junaka iz filmskega sveta Marvel. Otroci se lahko veselijo figurice Spidermana, Miles Moralesa ali Ghost Spiderja. Kovinske figurice so izjemno trdne in trpežne, natančno obdelani detajli pa bodo razveselili vsakega ljubitelja Spidermana. Velikost posamezne figurice znaša 6,5 cm, navedena cena velja za eno figurico.

Zbirateljske figurice predstavljajo odlično darilo za male in velike zbiratelje. Proizvedene so v pestrih barvah, pristen videz pa otrokom pomaga razvijati njihovo domišljijo in predstavnost. Pri igri s figuricami Jada si prav tako razvijajo tudi fino motoriko. Skupaj s prijatelji in sorojenci si bodo lahko izmišljali prigode in dogodivščine iz sveta Spidermana. Originalne figurice bodo navdušile vsakega otroka, ki se bo z njimi igral ure in ure. 

Znamka Jada se uvršča med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Bogata ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Skupna višina6,5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.