Ergonomske žličke 2nd Age Silicone Spoons Beaba Velvet Grey & Sage Green iz silikona za samostojno hranjenje 4 kom od 8 mes

Opis izdelka

Set žličk iz silikona 2nd Age Silicone Spoons Beaba je primeren za vse otroke od 8. meseca starosti, ki že začenjajo samostojno jesti. Cenovno ugoden set žličk Beaba vsebuje kar 4 otroške žličke v čudovitih barvah. Te silikonske žličke so kot narejene za prehod z dojenja na prehranjevanje z žličko, to pa predvsem zahvaljujoč ergonomski obliki in mehkemu materialu, ki ne draži občutljivih otroških dlesni in je BPA free. Žličke Beaba 2nd age so izdelane iz ekstra gibljivega in zdravju neškodljivega silikona, zato lahko nadomestijo grizala v obdobju, ko otrokom izraščajo zobki. Žličke Beaba imajo dolg ergonomsko oblikovan ročaj, otroci pa se lahko z njimi učijo jesti skoraj tako kot z običajno jedilno žlico. Velika prednost žličk 2nd age je tudi stojalce, ki preprečuje, da bi se žličke dotikale mize.

Prestižna francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadostijo potrebam zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • 4 silikonske žličke za otroke
  • primerno od 8. meseca
  • ergonomsko oblikovani ročaj
  • prilagojena obliki otroških ust
  • moderni francoski dizajn
  • izdelek najvišje kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 meecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost13*3*2 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.