Elektronski vrtalnik Black&Decker Electrical Drill Smoby z nastavki in lučko

Opis izdelka

Elektronski vrtalnik iz priljubljene izdaje Black&Decker je odlična delovna igrača za otroke od 3. leta starosti. Otroški vrtalnik sveti, zahvaljujoč čemur se bodo otroci pri vrtanju pristno zabavali. Sestavlja ga tudi set 2 nastavkov, s katerima bodo lažje opravljali montaže in domača popravila. Vrtalnik je maksimalno varen, izdelan iz kakovostne umetne mase z žametno nežno površino. Otroci se bodo z njim zabavali ure in ure, nastavijo lahko 2 hitrosti in smer vrtenja. Z njim se bodo naučili, kako se uporablja delovno orodje in to, kaj vse je potrebno za različna popravila.

Mali mojstri se radi igrajo z delovnim orodjem in se s tem igriv način približujejo svetu odraslih, preizkušajo in odkrivajo, kakšno je življenje pravega mojstra. Pri igri mojstrov mehanikov si razvijajo svoje finomotorične sposobnosti, tehnično predstavnost in logično mišljenje. Učijo se osredotočati na nove reči, odkrivajo in raziskujejo nove materiale, barve in oblike. S sestavljanjem in razstavljanjem različnih elementov si otroci izboljšujejo tudi svoje veščine in improvizacije pri reševanju katerega koli problema. Mere otroškega vrtalnika znašajo 17*5*22 cm, prilagojen je majhnim otroškim rokicam.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost17*5*22 cm
OpombaBatteries: 2 x AA (included)
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.