Elektronski simulator vožnje Vesolje Space Driver Smoby z vrtljivim zemljevidom z zvokom in lučko

Opis izdelka

Pripravite svojim otrokom vesoljsko pustolovščino! Elektronski simulator vožnje Space Driver francoskega proizvajalca Smoby je najboljše darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki želijo odkrivati vesolje. Čudoviti črno bel simulator vesoljske ladje je opremljen z nastavljivim ergonomskim sedežem v 3 položajih, mehanskimi pedali in zavoro. Za premagovanje svetlobne hitrosti bodo imeli mali piloti in pilotke na voljo elektronski volan, ki je opremljen s premičnim animiranim zemljevidom vesolja, po katerem bodo varno pluli po neznanih galaksijah.

Volan ponuja otrokom številne svetlobne in zvočne učinke. Pri vsakem startu morajo obrniti gumb, ob vrtenju volana pa se bodo zanesli na svetlobno signalizacijo (levo/desno). Na volanu je indikator hitrosti (2 hitrosti), veliko tipk za različne simulacije in zvočnik, ki daje kar 15 zvokov. Vesoljska ladja je proizvedena iz prvorazredne umetne mase, njena zaobljena oblika in dizajn spominjata na pravo medplanetno ladjo. Otroci se bodo v simulatorju počutili kot pravi vesoljski kapitani, z njo se bodo igrali leta in leta. Pri igri s simulatorjem si razvijajo gibalne spretnosti, reflekse, predstavnost in domišljijo. Mere simulatorja znašajo 85*36*57 cm.

Simulator deluje na 3 baterije tipa AA/LR6 1,5 V, ki niso priložene kompletu. Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost85*36*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa50*20*50 cm
Skupna dolžina85 cm
Na baterijeDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,7 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Barvabiela,čierna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.