Elektronski poganjalec Disney Frozen Kiddieland z lučko in glasbo vijoličen od 12 mes

Opis izdelka

Elektronski poganjalec Disney Frozen znamke Kiddieland je čudovita igrača, primerna za deklice od 12. do 36. meseca starosti in je vijolično-modre barve. Ima motiv risanke Frozen s sličicami priljubljene Elze in Ane. Otroci lahko na otroškem poganjalcu izbirajo med različnimi zvoki, prižigajo barvne lučke, ki osvetljujejo Ledeno kraljestvo in se podajo na raziskovanje okolice. Naslonjalo na zadnjem delu bo poskrbelo, da bo vaš malček na poganjalcu sedel varno. Ko bo otrok zrastel, boste naslonjalo lahko tudi sneli.

S pomočjo poganjalca se razvijajo gibalne sposobnosti otrok in krepijo se mišice na nogah in rokah. Otroci se približujejo svetu odraslih tako, da se lahko igrajo šoferje prevoznih sredstev. Poleg tega se s pomočjo veselih barv in pravljičnih motivom spodbuja in razvija otrokova domišljija. Svojim malčkom lahko poveste pravljico z motiva na poganjalcu, ali pa si jo bodo izmislili kar sami.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • pravljični motiv Frozen
  • za otroke od 12. meseca
  • zvočni in svetlobni efekti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost51*25*38 cm
Dimenzije paketa52*27*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,70 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.