Elektronski poganjalec z motivom Cars Kiddieland od 12 mes

Opis izdelka

Elektronski otroški poganjalec v motivu Disneyjeve risanke Cars znamke Kiddieland je kakovostni poganjalec, primeren za otroke od 12. do 36. meseca starosti in je izrazite rdeče barve. Ima veliko zvočnih, svetlobnih in mehanskih funkcij, ki so strašno priljubljeni pri otrocih. S svetlobnimi in zvočnimi efekti, ki jih poganjalec daje, se lahko vaš navihanec igra in preživlja lastne dogodivščine

Otroški poganjalec v motivu McQueena ima mnogo funkcij. Avtomobilček sveti in daje zvoke realnega delovanja motorja. Na manjkajo mu niti melodije in niti glasba. Pri pritisku zaganjalnega gumba se bo oglasil zvok realnega zagona motorja. Mali navihanec bo tako uporabljal mnogo zabavnih zvokov in svetlikajočih signalov. Priljubljenega junaka Strelo McQueena obožujejo vsi mali dečki. Strela je zato postal priljubljeni motiv na igračah za dečke. Tudi zahvaljujoč njemu, se bodo otroci naučili, da se resnično veselje ne skriva za ciljno črto, ampak na poti k njej.

Avtomobilček ima kakovostna plastična kolesa in varen ter udoben ergonomsko oblikovan sedež. Ko se otrok uči hoditi in dela prve korake se drži zadnjega naslonjala in avtomobilček mu nudi varno oporo. Kasneje lahko avto poganja z nogicami, lahko se premika naprej ali vzvratno. Z volanom se sprednje kolo poganjalca obrača in otrok spreminja smer vožnje. Otroški poganjalec v motivu Cars je ta pravilna izbira za vašega malčka, ki želi raziskati in preizkusiti prav vse. Baterije so priložene kompletu.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen
  • čudovita rdeča barva in Disneyjev dizajn risanke Cars
  • za otroke od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.