Elektronska varuška Zen + Video Baby Beaba s panoramskimi in infrardečim nočnim vidom od 0 mes

Opis izdelka

Elektronska varuška Zen +, priznane francoske znamke Beaba prinaša skrbnim staršem genialni pripomoček za nego dojenčkov. Visokozmogljiva otroška varuška Zen + je preprosta in intuitivna za uporabo in bo staršem spečega malčka priskrbela mir. Elektronska varuška je opremljena s panoramsko kamero z infrardečim nočnim vidom, tako da se lahko zaradi tega za vedno poslovite od svetlobe v sobici. Barvni ekran z velikostjo 4,3" ponuja staršem kakovostno slikico z visoko resolucijo. Samoumevni so tudi oddajnik, termometer s toplotnim senzorjem, alarm, časovnik in dvakratni zoom. Elektronska varuška Zen + Beaba prav tako prihaja z edinstveno funkcijo, ki je ne boste znali prehvaliti – dojenčku lahko zaigra uspavanko, ki mu bo prinesla sladek in nemoten spanec.

Starši bodo pri tej otroški varuški zagotovo cenili predvsem njen domet. Signal elektronske varuške doseže kar 250 metrov v zunanjih prostorih in 30 v notranjih. Elektronska varuška Beaba je sestavljena iz dveh delov – panoramska kamera z infrardečim vidom je nameščena v otrokovi sobici, monitor z visoko resolucijo pa dela družbo staršem. Ta polnilna starševska enota z litijevo baterijo prihaja skupaj s 5 V polnilnikom in z enim polnjenjem lahko prenaša sliko in zvok nepretrgoma 4 ure in s presledki tudi do 8 ur. Otroška enota s panoramsko kamero se obrača za 270° v strani in za 90° gor in dol, med snemanjem pa je priklopljena na 5 V polnilnik z mikro USB priključkom.

O znamki Beaba

Znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • elektronska varuška
  • panoramska kamera
  • infrardeči nočni vid
  • barvni ekran z visoko resolucijo
  • široki domet v notranjih prostorih in na prostem
  • preprosto in intuitivno vodenje
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
VelikostScreen: 14*9*2 cm / Camera: 11*8*12 cm
Dimenzije paketa24*10*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.