Elektronska varuška Audio Baby Monitor Simply Zen connect Beaba prenosljiva z nočno tehnologijo brez valov z nežno svetlobo

Opis izdelka

Priročna, varna in predvsem zanesljiva elektronska varuška Simply Zen, priznane francoske znamke Beaba pomaga staršem paziti na njihovega otroka, s kjerkoli in v vsakem trenutku. Patentirana tehnologija ničelnih valov v nočnem režimu in nežna pomirjujoča svetloba prinašata otrokom sladek, zdrav in nemoten spanec. Elektronska varuška razpolaga s funkcijo VOX z 2 režimi, kar pomeni, da se prenos signala aktivira šele po zaznanju glasu. Prednost je, da lahko občutljivost te funkcije nastavite po lastnih željah in funkcija VOX se lahko zahvaljujoč temu aktivira že pri tihem mrmranju otroka.

Prenosljiva elektronska varuška Simply ima 100% varno priključitev v enakem času jo lahko uporabljata oba starša. Na eno otroško enoto je mogoče namestiti 2 starševski. Zahvaljujoč tej možnosti lahko otroka spremljate z dveh prostorov v stanovanju in iz komunikacije z dojenčkom potegnete kar največ. Starši bodo zagotovo hvaležni tudi daljinsko nastavljivi funkciji nočne osvetlitve – nežno svetlobo z varuške lahko regulirate na daljavo, ne da bi vam bilo treba vstopiti v otroško sobo ali spalnico. Elektronsko varuško Simply Zen znamke Beaba čistite s suho ali vlažno krpo. Pri vzdrževanju ne uporabljajte nobenih kemičnih sredstev, sprejev, razpršil ali šamponov.

Prestižna znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • elektronska varuška Simply Zen
  • patentirana tehnologija ničelnih valov
  • funkcija VOX
  • funkcija nočne osvetlitve
  • možnost namestitve 2 starševskih enot
  • preprosta in intuitivna uporaba
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost8*4*11 cm / 7*4*10 cm
Dimenzije paketa23*4*10 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,35 kg
Barvabela
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.