Elektronska varuška New Video Baby monitor ZEN Connect White Beaba s priključkom na telefon (Android in iOS) z infrardečim nočnim vidom

Opis izdelka

Priročna, lahka in varna elektronska varuška ZEN Connect, priznane francoske znamke Beaba pomaga staršem paziti na svojega otroka, od kjerkoli in v vsakem trenutku. Baby monitor s full HD kamero z ločljivostjo 1080p je preprosta in intuitivna za uporabo in bo staršem spečega malčka prinesla mir. Nad njo bodo takoj navdušeni predvsem starši, ki živijo v skladu z modernimi tehnologijami. Kamera se s pomočjo mobilne aplikacije poveže z vašim pametnim telefonom z operacijskim sistemom iOS ali Android, kamor pošilja sliko. Elektronska varuška nima ekrana, zato se video vašega malčka zabeleži na vaš pametni telefon ali tablico preko mobilne aplikacije Beaba zen Connect, ki je na voljo brezplačno za operacijske sisteme iOS in Android.

Elektronska varuška ZEN Connect je opremljena z infrardečim nočnim vidom, zato se lahko za vedno poslovite od neželene svetlobe v sobici. Vsebuje full HD kamero in oddajnik, detekcijo zvoka in gibanja, termometer s toplotnim senzorjem, dvakratni zoom in snemanje videa. Elektronska varuška ZEN Connect prav tako prihaja z edinstveno funkcijo, ki je ne boste znali prehvaliti – dojenčku lahko zaigra uspavanko, ki mu bo prinesla sladek in nemoten spanec.

Starši bodo elektronski varuški hvaležni tudi za njeno praktičnost, preprosto uporabo in predvsem za stalni kontakt z otrokom Elektronska varuška z brezčasnim dizajnom je prav ustvarjena za smart gospodinjstva, ne zavzema veliko prostora in je hkrati originalni dodatek interjerja. Izjemno pa vas bo navdušila tudi njena igriva funkcija – zahvaljujoč odlični obliki, ki spominja na kačo, jo lahko zavijete okoli posteljice ali pa jo postavite na poličko. S pomočjo priklopa na Wi-Fi ali mobilni splet imate zmeraj na voljo video z otroške sobice, ki ga lahko delite tudi s svojimi najdražjimi. Prednost je tudi poročevalna aplikacija in njena preprosta in intuitivna uporaba primerna za vsakogar. Kamera ZEN Connect nima polnilne baterije, deluje le priključena na elektriko preko USB priključka, ki je del kompleta. Elektronsko varuško ZEN Connect čistite s suho ali navlaženo krpo in ne uporabljajte nobenih kemičnih čistilnih sredstev.

O znamki Beaba

Prestižna znamka Beaba prihaja iz Francije in že od leta 1989 v gospodinjstva z majhnimi otroki prinaša revolucionarne pripomočke, od kuhalnikov pa vse do sončnih očal za otroke. Oblikovalci znamke Beaba še posebno skrbijo za to, da bi bili njihovi izdelki najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so inovativni in hkrati preprosti za uporabo. Francoski proizvajalec Beaba je že na začetku svojega delovanja prejel mnogo nagrad strokovne ocenjevalne komisije, in prav tako od zadovoljnih staršev, zato bo enak občutek priskrbel tudi vam in vašim otrokom.

Lastnosti

  • elektronska varuška
  • full HD kamera z ločljivostjo 1080p
  • infrardeči nočni vid
  • kompatibilno z iOS in Android aplikacijo
  • preprosta in intuitivna uporaba
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost6*3*31 cm
Dimenzije paketa23*4*10 cm
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža117 g
OpombaAvailable app for Android and iOS
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.