Elektronska kuhinja z mehurčki v loncu Tefal Studio XL Bubble 360° Smoby s funkcionalnimi aparati in živili 34 dodatkov 100 cm višina/51 cm pult

Opis izdelka

Elektronska kuhinja z brbotajočo vodo v loncu Tefal Studio XL Bubble, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo kuharske mojstre. Stilski francoski dizajn v pastelni sivi barvi bo navdušil dečke in deklice. Zabavajo se lahko s kuhinjsko uro in podaljšanim pultom, ki bo otrokom služil kot jedilni kotiček. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko igrali tudi bratci, sestrice in prijatelji, njen zadnji del pa je okrašen s čudovito sličico s kuhinjskim motivom.

Kuhinja razpolaga s pečico za peko, hladilnikom, kavomatom z zamenljivimi kapsulami, avtomatom za gaziranje pijač, napo s kaveljci za kuhinjske pripomočke, koritom in štedilnikom. Kuharji se pri kuhanju lahko zanesejo na set 34 dodatkov, med katerimi se nahajajo čarobni lonec z brbotajočo vodo, ponev, kuhinjski pribor, škatlice, nadomestne kapsule, kozarčki, poprnica, solnica, skodelice, žličke, vilice, krožnički, ribica in steak za pečenje. Odličen dodatek pa so tudi testenine, ki spremenijo barvo ob spremembi temperature

Vsi detajli kuhinje so skrbno prilagojeni otroškim rokicam, otroci imajo na voljo tudi veliko prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Z igro si izboljšujejo fino motoriko, razvijajo komunikacijske veščine, pridobivajo občutek odgovornosti in se približujejo svetu odraslih. Hkrati pa si izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, odkrili bodo, čemu so namenjeni posamezna posoda in pripomočki. Stabilna kuhinja v obliki črke L stoji na trdnih nogah, njene mere znašajo 85*62*100 cm, kjer je skupna višina 100 cm, delovni pult pa je na višini 51 cm. Elektronski modul deluje na 3 baterije tipa AAA, ki niso priložene kompletu.

Francoski Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače najvišje kakovosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Lastnosti

  • vgrajen elektronski modul (baterije: 3 x AAA niso del seta)
  • jedilni kotiček
  • hladilnik
  • pečica za peko
  • testenine, ki spremenijo barvo glede na pogoje
  • ponvica s funkcijo obračanja
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
  • bogati set 34 dodatkov
  • lonec s čarobnimi mehurčki
  • francoska kakovost in dizajn
  • za otroke od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost85*62*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Skupna dolžina85 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,3 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.