Elektronska kuhinja Tefal Studio Kitchen Bubble 360° Smoby s čarobnimi mehurčki in 28 dodatki 100 cm višina/51 cm pult

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal Studio Kitchen 360° Bubble, francoskega proizvajalca Smoby ponuja dečkom in deklicam od 3. leta starosti številna pristna doživetja pri igri kuharjev. Originalni francoski dizajn kuhinjice v turkizni barvi s precizno dodelanimi detajli bo otroke navdušil že na prvi pogled. Veselijo pa se lahko tudi čarobnega lonca z brbotajočo vodo, navdušeni pa bodo tudi nad ponvico s funkcijo obračanja palačink.

Otroška kuhinja je opremljena tudi s pečico, hladilnikom, aparatom za gaziranje pijač in štedilnikom s kuhalno ploščo, na kateri si bodo pripravili okusno kosilo. Zahvaljujoč pomivalnemu stroju se bodo otroci naučili po kosilu pospravljati umazano posodo in jo vanj zložiti. Kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami bo otroke razveselil, saj si bodo po kosilu želeli privoščiti ta okusen napitek. Kuhinja ponuja dovolj prostora za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev, s čimer si izboljšujejo tudi komunikacijske veščine. Stena na zadnji strani je okrašena s kuhinjskim motivom, ki naredijo igro še bolj stvarno.

V bogatem setu 28 dodatkov se nahajajo žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, palačinka, različne kapsule za kavomat, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje, zajemalka, solnica in poprnica. Vsi detajli kuhinjice so skrbno prilagojeni otroškim rokicam, ki si tako razvijajo svoje tipne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Pri igri kuharjev se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj. Hkrati pa si s tem izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, odkrili bodo, čemu so namenjeni kuhinjski pripomočki.

Kuhinja stoji na stabilnih nogah, celotne mere znašajo 49*47*100 cm z višino pulta 51 cm, zahvaljujoč kateremu bodo vsi starši znali določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njihovega otroka. Elektronski modul deluje na 3 baterije tipa AAA, ki niso priložene kompletu. Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Funkcije in lastnosti

  • elektronski modul (3 baterije tipa AAA – niso del paketa)
  • hladilnik
  • čarobni lonec z mehurčki
  • pečica za peko
  • ponvica za obračanje palačink
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • bogati set 28 dodatkov
  • francoska kakovost in dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost48*47*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Skupna dolžina48 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,16 kg
OpombaBattery: 3 x AAA not included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.