Električni parni sterilizator otroških stekleničk Stéril'express 2v1 Beaba Night Blue modro-bel

Opis izdelka

Sterilizator otroških stekleničk Stéril'express 2v1, francoske zanke Beaba je električni parni sterilizator, ki temeljito in hitro sterilizira vse otroške stekleničke in tudi cuclje. Sterilizator Beaba stekleničke očisti veliko bolj efektivno kot pomivalni stroj, to pa mu uspe v nekaj minutah. Električni sterilizator Beaba ima dve samostojni posodi – veliko za 9 stekleničk z ozkim grlom in 6 s širokim ter manjšo za pokrovčke in cuclje. Posodi se lahko zložita ena na drugo, sterilizirate lahko tudi vsako posebej.

Sterilizacija v tem sterilizatorju Beaba je resnično efektivna in uniči 99,9% bakterij kot so salmonela, enterobakterije in listerije. Sterilizator Beaba se na koncu vsakega cikla samodejno izklopi. Skupaj s sterilizatorjem prejmete tudi merilnik za vodo in prijamalke, s katerimi brez opeklin primere vroče sterilizirane stekleničke. Sterilizator se upravlja le z eno tipko in je preprost za uporabo.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovnih komisij.

Lastnosti

  • električni sterilizator stekleničk
  • dve samostojni posodici
  • uniči 99,9% bakterij
  • preprosto vodenje
  • izpolnjuje kakovostne standarde
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.