Elektronska klaviatura 44 Cats Smoby z 8 pesmicami, zvokom in lučko ter posnetki od 5 leta

Opis izdelka

Elektronska klaviatura 44 Cats z delavnice vrhunskih francoskih oblikovalcev Smoby je izjemna glasbena igrača za male pianiste in pianistke že od 5. leta starosti. Klaviatura bo otroke presenetila s čudovitimi zvočnimi in svetlobnimi učinki, medtem ko se bodo lahko zabavali tudi z 8 veselimi pesmicami. Dečki in deklice si bodo izbrali svoj lasten glasbeni slog – nanje čaka novi val, swing, valček, rock, disco, twist, blues in chrods. Klaviatura razpolaga s funkcijo snemanja, tako da bodo lahko kasneje poslušali svojo lastno umetnijo. Glasbilo je čudovite modre barve z licenco priljubljene italijanske animirane serije 44 Cats, ki je navdušila na tisoče otrok. Na klaviaturi se nahaja tudi sličica mucke Polpette

Klaviatura omogoča reguliranje glasnosti in tempa, tako da jo bodo otroci lahko brez težav prilagodili svojim potrebam. Z njo se bodo zabavali ure in ure, dobili pa bodo tudi možnost za izboljšanje svojega glasbenega nastopa. Z otroško klaviaturo bodo otroci razvijali svojo fino motoriko in posluh za glasbo. Zahvaljujoč njej bodo gradili temelje za pravilno igranje, se učili potrpežljivosti, ujemali ritem in odkrivali svoj novi talent. Izdelana je iz kakovostne umetne mase, ki je prijetna in žametna na dotik. Skupne mere otroškega pianina znašajo 47*23 cm. Opremljena je z držalom, s pomočjo katerega ga lahko otroci preprosto prenašajo n ga vzamejo na obiske k prijateljem.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom kakovostne in originalne igrače. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo, prijetno zaobljenimi robovi in odličnim občutkom za igro. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, zaradi česar so postale priljubljene pri tisočih otrok. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja evropsko kakovost in francoski dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost47*23 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.