Dvostranska odeja za najmlajše Rakun Bamboo toTs-smarTrike Black&White 100% jersey bombaž

Opis izdelka

Odeja za dojenčka Bamboo toTs smarTrike je dvostranska odeja za najmlajše otroke, ki je zahvaljujoč njeni visoki kakovosti primerna za otroke že od njihovega rojstva dalje. Proizvajalec smarTrike je za svoje izdelke iz serije toTs uporabil poseben, modificiran črno-bel vzorec, na katerega se pozitivno odzivajo tudi najmlajši otroci. Otrok, ki je izpostavljen tej preprosti dvobarvni kombinaciji, se počuti udobno in pomirjeno. 

Njen material je kakovosten in nežen na dotik ter izdelan po potrebah najmlajših otrok. Odeja za najmlajše ima monokromatičen videz, ki deluje izjemno stilsko v vsaki otroški sobi. Otroška odeja toTs je mehka in topla, otroku omogoča maksimalno udobje. Dvostranska odeja je proizvedena iz jersey bombaža in je dimenzij 75*100 cm.

Najnovejša serija izdelkov proizvajalca smarTrike so dodatki za nego dojenčkov in malčkov, toTs. Tots nudi najmodernejše kolekcije visoko kakovostnih izdelkov, ki popolnoma izražajo okus staršev in njihovih malčkov. V dodatkih toTs smarTrike sta združeni kakovost in dostopna cena.

Lastnosti

  • mere 75*100 cm
  • 70 % bambusova svila in 30 % jersey bombaž
  • motiv rakuna
  • brezčasna črno-bela barva
  • mehak in topel material
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Velikost75*100 cm
Barvačrnobela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.