Dvoetažna garaža z avtomobilčkom Vroom Planet Cars Smoby z bencinsko črpalko in avtopralnico od 18 mes

Opis izdelka

Dvoetažna garaža z avtomobilčkom Vroom Planet, priznanega francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska igrača, s katero se bodo zabavali otroci od 18. meseca starosti. Barvita garaža v sebi skriva bencinsko črpalko, v kateri bodo mali dirkači napolnili svoje rezervoarje in avtopralnico, kjer si bodo avtomobilček oprali. Garaža za avtomobilčke ima dve nadstropji, ki sta povezani s priročnim dvigalom, prav tako pa ne manjka niti toboganček, po katerem se avtomobilček spusti na tla. Dečki se bodo zabavali tudi s prometnimi znaki in pristajalno ploščadjo na strehi. Na spodnjem delu so parkirna mesta, kjer lahko varno pod streho shranijo svoje avtomobilčke pred slabim vremenom.

Igra z avtomobilčki in parkirno hišo je tudi dobrodošla za vsestranski otrokov razvoj. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z igranjem z avtomobilčki se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Mere izdelka znašajo 53*43*39 cm, njegov del pa je tudi avtomobilček McQueen, ki ga otroci poznajo s priljubljene risanke Cars (Avtomobili).

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Igrače bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost53*43*39 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.