Duda Mon Premier Poupon Bébé Corolle za 30 cm dojenčka 2 kom od 18 mes

Opis izdelka

Čudovite dude Mon Premier Poupon Bébé z delavnice francoske znamke Corolle bodo razveselile vse otroke od 18. meseca starosti, ki mu pri igri z dojenčkom Corolle nekaj manjka. Zahvaljujoč tem 2 dudam bo igra z dojenčkom neprecenljiva in bo spominjala na nego za pravega dojenčka. Set edinstvenih dud vsebuje 2 dudi, eno v rožnati barvi in eno v modri. Otroci ju bodo lahko menjavali glede na to, kaj ima dojenček oblečeno. Dude za dojenčke Corolle z velikostjo 30 cm bodo dojenčkom prinesle čudovite sanje in vsako igro povzdignile na višjo raven.

Čudovite dude Mon Premier Poupon Corolle imajo popolnoma dodelane detajle, tako da dude spominjajo na tiste, za prave dojenčke. Ravno zaradi tega bo nega za dojenčka Corolle nepozabna in bo otroke približala svetu odraslih. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Čudovite dude so zahvaljujoč prvorazrednim materialom prijetne na dotik in popolnoma prilagojene otrokovi starosti.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del dojenčkov in dodatkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje.

Lastnosti

  • dude za dojenčka Corolle
  • rožnata in modra duda
  • od 18. meseca
  • za dojenčka z velikostjo 30 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)30 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.