Set 4 družabnih iger za piknik mizico Games Drawer Set Smoby v predalčku od 3-6 leta

Opis izdelka

Razširite otroško hiško Smoby z drugimi pripomočki in dodatki, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 3. do 6. leta starosti. Set 4 družabnih iger za piknik mizico Games Drawer Set bo otrokom pripravil ogromno veselih trenutkov ob družabnih igrah na svežem zraku. Set vsebuje predalček, ki ga z nastavki preprosto namestite na spodnji del piknik mizice. Predalček otroci preprosto potegnejo izpod mize in z njega vzamejo družabne igre, nato pa jih pospravijo nazaj.

2 igralni deski z dvostranskim potiskom vsebujeta 4 družabne igre, skupaj z njimi pa imajo otroci na voljo tudi 4 igralne figurice in belo kocko za metanje. Zeleni predalček je dimenzij 34*31 cm in višine 4 cm. Dečki in deklice bodo z njim igrivo tekmovali in se trudili kar najhitreje zmagati. Na igriv način si tako ustvarjajo boljše in trdnejše socialne vezi, pridobivajo nova doživetja in si z pri igri s svojimi sorojenci in prijatelji izboljšujejo komunikacijske in jezikovne spretnosti. Namizne igre v njih prav tako prebujajo razvoj ustvarjalnosti in domišljije, krepijo si fino motoriko in logično mišljenje.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom prvorazredne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost32*5*35 cm
Teža500 g
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.