Družabna igra Lynx Hiter kot ris Educa 400 sličic v španščini od 6 leta

Opis izdelka

Družabna igra Lynx Hiter kot ris, španskega proizvajalca Educa je originalna igra v španščini, s katero se ne bodo zabavali le otroci, ampak tudi starši. Igra vsebuje skupaj kar 400 različnih sličic. Družinska družabna igra Lynx je namenjena vsem – dečkom in deklicam od 6. leta starosti, pa tudi odraslim. Igra je izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov, tako da se skoraj ne obrablja in je dolgo videti kot nova. Igralno ploščo sestavlja nekaj delčkov, ki se eden drugemu lepo podajo.

Pravila družinske družabne igre Lynx so povsem preprosta. Iz posameznih delčkov sestavite igralno ploščo, ki pa je lahko vsakič malce drugačna. Na igralni deski so narisane sličice, ki jih je treba poiskati. Tisti, ki prvi najde sličico, dobi točko. Z igro Lynx bodo otroci urili pozornost in reflekse. Lynx je idealna igra za vsako gospodinjstvo, ki bo zbližala družinske člane in vsem prinesla veliko zabave. Z igro se boste zabavali predvsem, ko bo zunaj slabo vreme ali pa bo ob večerih nadomestila gledanje televizije, primerna pa je tudi za izlete na počitniške hiške in morje. 

Španska znamka Educa je kakovosten proizvajalec otroških igrač, ki niso le zabavne, ampak tudi poučne in razvojne.  Španska znamka Educa zagotavlja visoko evropsko kakovost – izdelki pred odpremo preidejo več stopenjski strogi kontroli. Educa izdeluje različne logične igre, ne le izdelke iz kategorije družinskih družabnih iger v tujem jeziku. Ta družabna igra je v španščini, zato si lahko otroci z njeno pomočjo širijo svoj besedni zaklad španskega jezika.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Pakirano v kartonu A/NDa
JezikSpanish
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.