Družabna igra Lince Misterio Educa 150 sličic s čarobnimi pisali v španščini od 5 leta

Opis izdelka

Družabna igra Lince Misterio španskega proizvajalca Educa je originalna igra v španščini, s katero se bodo zabavali vsi otroci od 5. leta starosti. Igra vsebuje 150 različnih sličic, od tega jih je 50 nevidnih in se lahko odkrijejo le s 4 čarobnimi pisali s svetilko. Doživetja v igrah bodo zahvaljujoč njim za otroke še bolj doživeta, tudi pri tekmi za najhitrejšega iskalca slik. Igra je izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov, tako da se skoraj ne obrablja in je dolgo videti kot nova. Igralno ploščo sestavlja 9 delčkov, ki se eden drugemu lepo podajo.

Pravila družinske družabne igre Lince so povsem preprosta. Iz posameznih delčkov sestavite igralno ploščo, ki pa je lahko vsakič malce drugačna. Na igralni deski so narisane sličice, ki jih je treba poiskati. Tisti, ki prvi najde sličico, dobi točko. Je idealna igra za vsak dom, saj igralci z njo vadijo svojo pozornost in reflekse. Otroci bodo zahvaljujoč njej urili svoje hitre reakcije, koncentracijo in dojemanje. Z igro se boste zabavali predvsem, ko bo zunaj slabo vreme ali pa bo ob večerih nadomestila gledanje televizije, primerna pa je tudi za izlete na počitniške hiške in morje. Igra je skupaj s pravili lokalizirana v španskem jeziku in namenjena za 2-4 igralcev.

Španska znamka Educa je kakovosten proizvajalec otroških igrač, ki niso le zabavne, ampak tudi poučne in razvojne.  Španska znamka Educa zagotavlja visoko evropsko kakovost – izdelki pred odpremo preidejo več stopenjski strogi kontroli. Educa izdeluje različne logične igre, ne le izdelke iz kategorije družinskih družabnih iger v tujem jeziku.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa36*26*6 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
TipBatteries: 12xAG3 (not included)
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.