Družabna igra Lince Super Champion Educa 1000 sličic v španščini od 6 lčeta

Opis izdelka

Družabna igra Lince Super Champion španskega proizvajalca Educa je odlična igra v španščini, s katero se bodo zabavali vsi otroci od 6. leta starosti. Igra vsebuje skupaj 1000 različnih sličic, med katerimi otroci iščejo pravilno. Dečki in deklice se bodo pri igri pristno zabavali tudi zahvaljujoč igralni kocki, ki v igro vnaša še več dinamike. Igra je izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov, tako da se skoraj ne obrablja in je dolgo videti kot nova.

Pravila družinske družabne igre Lince so povsem preprosta. Iz posameznih delčkov sestavite igralno ploščo, ki pa je lahko vsakič malce drugačna. Na igralni deski so narisane sličice, ki jih je treba poiskati. Tisti, ki prvi najde sličico, dobi točko. Je idealna igra za vsak dom, saj igralci z njo vadijo svojo pozornost in reflekse. Otroci zahvaljujoč njej urijo svoje hitre reakcije, koncentracijo in dojemanje, z njo se bodo zabavali tudi njihovi starši. Igra je skupaj s pravili lokalizirana v španskem jeziku in namenjena za 2-6 igralcev.

Španska znamka Educa je kakovosten proizvajalec otroških igrač, ki niso le zabavne, ampak tudi poučne in razvojne.  Španska znamka Educa zagotavlja visoko evropsko kakovost – izdelki pred odpremo preidejo več stopenjski strogi kontroli. Educa izdeluje različne logične igre, ne le izdelke iz kategorije družinskih družabnih iger v tujem jeziku.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa47*33*7 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.