Družabna igra Harry Potter Borras Educa za 1-8 igralcev v španščini od 7 leta

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z originalno družabno igro Harry Potter, španskega proizvajalca Educa. Ta moderna družabna igra v španskem jeziku je prav ustvarjena ta vse dečke in deklice od 7. leta starosti, ki se želijo potopiti v svet čarovnije in urokov. Postali bodo del čarovniške šole Bradavičarka, na kateri se bodo učili izvajati uroke, pripravljati čudežne napoje in tekmovali s študenti iz Gryfondoma, Pihpuffa, Drznvraana in Spolzgada. Nanje čaka 30 različnih nalog, ki jih morajo izpolniti in 15 kartic z znanimi junaki, kjer lahko izbirajo med 3 igralnimi modeli: mladi čarovnik, izkušeni čarovnik ali pa ekipna igra, v katero se bo lahko vključilo več otrok.

Kakovostna igralna deska, enako kot kartice, so izjemno pristne, njihov originalni videz pa bo navdušil vsakega malega ljubitelja Harryja Potterja. Z igro in premagovanjem izzivov bodo doživeli veliko dogodivščin in zabave, ob tem pa bodo preizkusili svoje veščine v svetu čarovnikov. Družabna igra je v španščini, zato bodo igralci na tak način pridobili tudi osnove tujega jezika in se vsestransko izobraževali. Otroška igra je primerna za 1-8 igralcev, skupen čas igre pa je od 20 ali 45 minut. Otroci se bodo igrali s svojimi prijatelji, bratci in sestricami, v igro pa se lahko vključijo tudi starši.

Družabna igra bo skrajšala dolge zimske ali poletne večere, lahko jo boste vzeli s seboj na počitnice in bo odlično zabavala celo družino. Družabne igre pomagajo pri razvoju spomina, logičnega mišljenja, koncentracije, potrpežljivosti in tudi tekmovalnosti ter sodelovanja med otroci. Spodbujajo ekipni duh, otroci se učijo novih pravil, ki se jih tukaj morajo držati. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa boste našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 7 let
PorekloŠpanija
Pakirano v kartonu A/NDa
JezikSpanish
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.