Družabna igra Atmosfear Borras Educa v španščini za 3-6 igralcev od 12 leta

Opis izdelka

Družabna igra Atmosfear je priljubljena otroška igra v španskem jeziku, ki bo zabavala in malce prestrašila vse otroke od 12. leta starosti. V tej interaktivni namizni igri bodo otroci na polno izkoristili svoje strateške sposobnosti, da bi uspeli v bitki s časom in še pravočasno našli 6 barvnih ključev, s katerimi bodo prispelo na cilj. Strašni nasprotnik bo Stražar vrat, ki jim bo to skušal preprečiti. Zahvaljujoč mobilni aplikaciji, ki jo lahko otroci prenesejo za to namizno igro, bo ta še bolj zabavna in napeta. Stilsko okrašena igralna deska, set 110 igralnih kartic, zapisnik, svinčnik, 2 kocki, držala s ključi, figurice, navodila in drugi dodatki bodo navdušili pogumen otroke, ki bodo premagovali svoj strah zaradi neznanega.

Družabna igra deluje resnično pristno, otroci pa ob igranju premagujejo napete pustolovščine v prijetni strašljivi atmosferi. Družabna igra in navodila so v španskem jeziku, zato bodo otroci tudi na tak način pridobili osnove tujega jezika in se vsestransko izobraževali. Otroška igra je primerna za 3-8 igralcev, z njo se bodo zabavali sorojenci in prijatelji, vanjo pa se lahko vključijo tudi starši. Družabne igre pomagajo pri razvoju spomina, logičnega mišljenja, koncentracije, potrpežljivosti in tudi tekmovalnosti ter sodelovanja med otroci. Spodbujajo ekipni duh, otroci se učijo novih pravil, ki se jih tukaj morajo držati.

Družabna igra bo skrajšala dolge zimske ali poletne večere, lahko jo boste vzeli s seboj na počitnice in bo odlično zabavala celo družino.  Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa boste našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 let
PorekloŠpanija
Pakirano v kartonu A/NDa
JezikSpanish
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.