Ustvarjalna igra risanje Pinta-2 Educa s predlogami in podlogo od 5 leta v španščini

Opis izdelka

Ustvarjalna igra risanje Pinta-2 je čudovita igra risanja v španskem jeziku, ki pripomore k vsestranskemu razvoju otroške ustvarjalnosti in domišljije. V bogatem setu dodatkov se nahaja osvetljena tablica, na katero lahko preprosto pritrdite predloge sličic s priljubljenim motivom punčk Distroller. Te lahko otroci samostojno prerišejo na papir in jih pobarvajo po lastni želji. Set s tablico vsebuje brošuro s 32 stranmi s sličicami priljubljenih punčk, navodila s koraki in 1 svinčnik za risanje. Vsi otroci, predvsem pa deklice od 5. leta starosti bodo tako lahko narisali svoji najljubše punčke, s čimer se bodo odlično zabavali.

Set za risanje Educa bo vaše otroke navdušil in v njih ob risanju vzbudil željo po ustvarjanju lepih risbic. Princip prerisovanja predloge na osvetljeni tablici bodo otroci hitro usvojili, še več, to jih bo izjemno zabavalo. Povadili bodo svojo fino motoriko in koordinacijo roka-oko. S tem se bodo naučili risanja in pridobili tehnične veščine. Tablica je zasnovana v čudoviti rožnati barvi, ki jo lahko otroci okrasijo z barvnimi nalepkami. Za delovanje potrebuje 3 baterije tipa AAA, ki niso priložene kompletu. Tablica služi za osvetlitev predloge in nima drugih funkcij. Izdelana je iz kakovostne plastike in je varna za otroke. 

Z bogatim setom dodatkov in predlog za risanje se bodo dečki in deklice zabavali ure in ure. Risalni set znamke Educa je najlepše darilo za vse ustvarjalne otroke, ki bodo z njeno pomočjo vzpostavili pozitiven odnos do risanja. Zahvaljujoč temu, da je izdelek lokaliziran v španskem jeziku, si otroci razvijajo osnove tujega jezika- Špansko podjetje Educa se osredotoča na izdelavo otroških družabnih iger, puzzel iz lesa in trdega papirja. Ustvarjalni set je kakovostni evropski izdelek, ki izpolnjuje vse stroge evropske kriterije. Ne čakajte in svojim otrokom priskrbite veselje s tem ustvarjalnim setom.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloŠpanija
Pakirano v kartonu A/NDa
JezikSpanish
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.