Dom prijateljev Evo igralna hišica z letno kuhinjo v naravnih barvah Smoby razširljiv

Opis izdelka

Ekološka hišica Prijateljev v naravnih barvah Friends House Evo francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila otroke že od 3. leta starosti. Vrtne hišice v naravnih barvah ponujajo fantom in dekletom obsežen prostor za igro. Opremljena je z dvojno streho, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati s ključem in oknom. Hišica ima 6 oken z 2 vrtljivima okvirjema, odpirajočim se poštnim nabiralnikom in elektronskim zvonecem. Zunanja kuhinja s 17 dodatki bo otrokom prinesla realistične izkušnje pri igri kuharjev.

Francoska hišica s površino v obliki reliefnega lesa in opeke je izdelana na ekološki način. Pri izdelavi je bilo uporabljenih do 50% recikliranega materiala, kar je pomembno prispevalo k varovanju okolja. Izdelana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve z UV filtrom, ki preprečuje bledenje barv na hišici. Hišica ima trdne dvojne plastične stene, ki se lahko upirajo močnemu vetru in slabemu vremenu, stabilna konstrukcija pa zagotavlja otrokom varnost med igro.

Mere hišice so 176*115*162 cm, njena skupna višina pa je 162 cm. Z velikimi plastičnimi deli in vijaki jo lahko zložite zelo hitro in enostavno, brez težav. Po razstavljanju hišica ne zavzame veliko prostora, zato se ni treba bati, da bi vam doma povzročala težave. Igra v hišici spodbuja socializacijo, komunikacijske sposobnosti, ustvarjalnost in domišljijo pri otrocih, ki se preko igre učijo posnemati odrasle. Ekološka hišica iz kolekcije Smoby Green hkrati uči otroke odgovornega odnosa do narave in jih uči varovanja okolja.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, vzdržljiv, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, z mehkim dotikom. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselo igro varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost.

Lastnosti

  • ekološka hišica za vrt (pri izdelavi je bilo uporabljenih 50% recikliranega materiala)
  • realističen videz
  • razširljiva z dodatki
  • primerna za fante in dekleta od 3. leta starosti
  • trdna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • trdne dvojne stene
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • skupna višina 162 cm
  • nežen plast z zaobljenimi robovi
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.