Ustvarjalna igra My Model Doll Design Glami Chic Educa izdelaj lastne elegantne punčke 5 modelov od 6 leta

Opis izdelka

Ustvarjalna igra My Model Doll Design Glami Chic, španskega proizvajalca Educa predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 6. leta starosti. Ustvarjalni set vsebuje vse potrebno za izdelavo lastne elegantno oblečene punčke – otroci bodo v paketu našli 1 punčko in 150 dodatkov, s katerimi bo punčka v trenutku navdušila vse okoli sebe. Med dodatki bodo našli bombažno tkanino, tkanino z vzorcem za izrezovanje, klip za obleko in druge dizajnerske dodatke. Punčka ima gibljive okončine, zato bo igra modnih oblikovalk za otroke še bolj pristna, navdih pa lahko najdejo na sličici s 5 različnimi modeli.

Deklice se bodo zabavale pri oblačenju punčke v različna oblačila, česanju las, same bodo presodile, kateri dodatki najbolje pristajajo oblekici. Ugotavljale bodo, katere barve se najbolje podajo skupaj in pridobivale občutek za lepoto in estetiko. Ustvarjalna igra z izdelovanjem lastne punčke je prav ustvarjena za vse deklice, ki rade ustvarjajo in izdelujejo nove reči. Vsi elementi so proizvedeni iz kakovostnih materialov, otroci pa bodo dobili priložnost, da pokažejo svoje spretnosti in domišljijo pri modnih zasnovah. Ustvarjalni set uči otroke koncentracije in potrpežljivosti, pripomore k razvoju logičnega mišljenja, otroci se prav tako kar narediti kar najlepšo punčko. S tem si prav tako izboljšujejo fino motoriko, saj morajo delati z različnimi drobnimi pripomočki.

Z igro s punčkami se otroci približujejo svetu odraslih, si izmišljajo različne igralne situacije, svojim sorojencem in prijateljem pa lahko pripovedujejo razne zabavne zgodbe. Otroška igra z ustvarjalnimi igračami in sestavljanjem razvija domišljijo in predstavnost, otroci se učijo delati z nežnimi predmeti. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi znamke Educa boste poleg ustvarjalnih setov našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa30*34*8 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.