Dojenčka dvojčka z dudo Minikiss Smoby rožnat/vijoličen

Opis izdelka

Dojenčka dvojčka za otroke MiniKiss Smoby sta odličen set dojenčkov z atraktivnim dizajnom v vijoličnem in rožnatem pajacku z realističnimi zvoki. Dojenčka sta primerna za otroke od 12. meseca. Ko vstavite dudo v usta elektronskih punčk bosta dajali zvoke sesanja, ko pa jih boste odvzeli, se bosta punčki zasmejali. Otroški punčki po pritisku na trebušček dajeta zvok poljubčka, ki bo presenetil vsakega otroka. Njihov ljubek obrazek z modrimi očkami in prijeten pajacek, z zvočnimi funkcijami sta zaslužna za priljubljenost teh dojenčkov. Višina dojenčkov meri 27 cm. Ena izmed punčk je oblečena v rožnati pajacek, druga pa v vijoličen. Dojenčka z dudami sta kot narejena za crkljanje, objemanje, otroci jih lahko stiskajo, kolikor želijo. Deklica se bo naučila skrbeti za dojenčka, ga pestovati v naročju in objemati. Paketu so priložene tudi 3 baterije tipa AG13/LR44 1,5 V za vsako punčko.

Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, ta igra je izjemno priljubljena med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka. Otroci zelo radi skrbijo za svoje dojenčke kot za lastnega dojenčka, jih kopajo, hranijo, uspavajo in oblačijo. S takšno skrbjo se deklice približujejo svetu odraslih in preizkušajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. Razvija se njihova fina motorika in manualne sposobnosti, s pogovarjanjem s svojim dojenčkom pa se razvijajo tudi komunikacijske in jezikovne sposobnosti. Z izmišljanjem različnih zgodb in situacij se tako spodbuja tudi razvoj otroške fantazije, predstavnosti in ustvarjalnosti, saj imajo deklice veliko možnosti za igranje s čudovitim dojenčkom Smoby.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec igrač za otroke. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo in odličnim občutkom za igro. Punčke iz serije MiniKiss so primerne za objemanje in crkljanje, saj so iz mehkega in prožnega materiala. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina27 cm
Dimenzije paketa20*9*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
OpombaBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.