Dojenček Violette Baby Nurse Smoby 32 cm mehak iz blaga od 24 mes

Opis izdelka

Igrača dojenček Violette, iz priljubljene izdaje Baby Nurse z delavnice francoskega Smobyja je odlično darilo za vse deklice od 2. leta starosti. Dojenček je velik 32 cm. Ljubek obrazek in originalna oblekica bosta pritegnila pozornost vsake male mamice, ki si želi lastnega dojenčka, za katerega bo lahko ljubeznivo skrbela.Komplet nežnega in mehkega materiala v čudovitih rožnatih odtenkih z napisom Baby Nurse in pikastim vzorcem bo prevzela deklice že na prvi pogled. Za dojenčka lahko dokupite tudi različna oblačilca, otroci pa ga bodo lahko preoblačili tudi sami

Ta igra z dojenčkom pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. To je tudi odličen način, kako pripraviti otroka na prihod sorojenca. S pomočjo držanja, hranjenja in igre z otroškim dojenčkom otroci posnemajo odrasle in pridobivajo občutek odgovornosti. Mehak dojenček je narejen iz kakovostnega gumiranega materiala, ki je prijeten na dotik. 

Zahvaljujoč velikim modrim očkam je videti zelo realistično, je idealna igrača za objemanje in crkljanje. Dokupite veliko dodatkov in pripomočkov, tako da se bodo z njo otroci igrali še leta in leta. Igrače Smoby razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega najmlajšega otroka, to pa naredi najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalne dizajne in edinstvene izdelke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost19*10*32 cm
Skupna višina32 cm
Dimenzije paketa18*11*34 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,49 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.