Dojenček Paul pije in lula Mon Grand Poupon Corolle 36 cm z rjavimi mežikajočimi očkami in 2 dodatkoma od 24 mes

Opis izdelka

Edinstveni dojenček z delavnice francoske znamke Corolle Paul Mon Grand Poupon že zna uporabljati kahlico! Kot edina e-trgovina na trgu bomo vaše otroke razveselili s čudovitim dojenčkom Corolle s neverjetno dodelanimi detajli, značilnim vonjem po vanilji in veliko izbiro dodatkov. Dojenček Paul v očarljivem rožnatem oblačilu je primerna za otroke od 2. leta starosti in se bo zahvaljujoč vašemu malčku naučil piti iz steklenice in lulati v kahlico. Vsaka igra z dojenčkom se začne s hranjenjem po steklenički in nadaljuje s tem, da otroci dojenčka Paula posadijo na kahlico in pritisnejo na njegov trebušček. Dojenček se bo polulal v modro kahlico, nato pa je pripravljen na dišečo kopel. Vesel rjavooki dojenček Corolle z 2 dodatkoma – kahlico in stekleničko, tudi zapira oči ko leži na hrbtu, zahvaljujoč čemur še bolj spominja na nega za pravega dojenčka.

Ta čudoviti dojenček Paul Mon Grand Poupon z rjavimi očki je velik 36 cm, tako da se bo v naročja vaših malčkov podal kot ulit. Igra z dojenčkom bo nepozabna zaradi idealne velikosti dojenčka, predvsem pa zaradi neverjetno dodelanih detajlov, vonju po vanilji ter veliki izbiri dodatkov, ki vam jih znamka Corolle prinaša. Vaši otroci se lahko z originalnim dojenčkom Paulom skupaj učijo uporabljati kahlico, zahvaljujoč čemur se bodo hitreje znebili pleničk in se hkrati prijetno igrali. S pomočjo igre z dojenčkom Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo urili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti. Dojenčka Corolle lahko čistite ročno z uporabo nežnega tekočega mila in krpice, oblačila pa prav tako ročno pri največ 40 °C.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako, kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • s kahlico in stekleničko
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 24. meseca
  • rjavi očki in modri dodatki
  • velikost 36 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloDesigned in France
Skupna višina36 cm
EmbalažaDa
OpombaVanilla scent
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna