Dojenček novorojenček My New Born Child Mon Grand Poupon Corolle 36 cm z modrimi mežikajočimi očkami od 24 mes

Opis izdelka

V družino Corolle je prišel dojenček in samo od vašega malčka je odvisno, kako mu bo dal ime. Edinstveni dojenček novorojenček My New Born Child Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo že od prvega srečanja postal najboljši prijatelj vašega malčka! Kot edina e-trgovina na trgu bomo v naročja vaših najmlajših položili čudovitega dojenčka, s katerim bodo otroci odkrili čar materinstva in lepote nege za dojenčka. Ta izjemni dojenček za otroke od 24. meseca starosti ima popolnoma dodelane detajle, otroke pa bo navdušil tudi zahvaljujoč čudovitim vzorčastim oblačilom in nežnim vonjem po vanilji. Dojenček Mon Grand Poupon v sivem pajacku s potiskom ima čudovite modre očke, ki se med spanjem zapirajo. Dojenček Mon Grand Poupon ima tudi rojstni list, kamor lahko vaši najmlajši zapišejo kot njegovi starši. Za popolno nego bodo poskrbeli tudi drugi dodatki – zapestnica za novorojenčke, steklenička za mleko, plenička in mehka odeja, ki jo lahko otroci uporabijo tudi kot previjalno podlogo.

Ta čudoviti dojenček Mon Grand Poupon je velik 36 cm, tako da se bo v naročja vaših malčkov podal kot ulit. Igra z dojenčkom bo nepozabna zaradi idealne velikosti dojenčka, predvsem pa zaradi neverjetno dodelanih detajlov, vonju po vanilji ter veliki izbiri dodatkov, ki vam jih znamka Corolle prinaša. Originalnega dojenčka – novorojenčka Mon Grand Poupon bodo otroci zahvaljujoč bogati izbiri dodatkov lahko preoblačili, nahranili, uspavali, zdravili in se z njim podali na sprehode. Punčka Corolle je v vseh pogledih prilagojena otrokovi starosti. S pomočjo igre s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svoje finomotorične in tudi komunikacijske veščine. Dojenčka Corolle lahko perete pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček – novorojenček
  • z rojstnim listom in dodatki
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 24. meseca
  • modre očke
  • velikost 36 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Dimenzije paketa40*36*14 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvašedá
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.