Dojenček z melodijo MiniKiss Smoby za uspavanje 27 cm od 12 mes

Opis izdelka

Smoby dojenček MiniKiss z zajčkom in zvokom je odlična igrača za uspavanje za v posteljico vašega malčka. Zahvaljujoč mehki površini in nežnemu materialu je primeren za otroke od 12. meseca starosti. Velik je 27 cm in daje zvoke prijetne in pomirjajoče melodije, ko zajčka potegnete ven. Ko se navija nazaj, igra lepo melodijo, ki bo dojenčka popeljala v spanec. Dojenček MiniKiss za v posteljico francoskega proizvajalca igrač Smoby ima prikupen obrazek. Dojenček za otroke MiniKiss je oblečen v ljubek bež pajacek s kapico z dvema rožičkoma. Igrača je mehanska.

Dojenček je primeren že za najmlajše otroke od 12. meseca prav zaradi svojega prijetnega videza in mehkobe. Smoby je priznana francoska znamka, ki proizvaja kakovostne igrače iz zdravju neškodljivih materialov. Izdelki Smoby so visoko kakovostni in so nosilci evropskih certifikatov kakovosti. Dojenček MiniKiss je izdelan iz na dotik prijetnega gumijastega materiala. Je realističnega videza in ima čudovit uročljiv pogled iz velikih modrih očk. Dojenček ima mehak trebušček, ki ga otroci radi objemajo. Zagotovo bo prevzel srčka vseh malih princesk. Igra z dojenčkom spada med najbolj priljubljene otroške igre.

Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Hranijo ga, kopajo in uspavajo. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem poskušajo tudi na sebi. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. To je tudi odličen način, kako pripraviti otroka na prihod sorojenca. S pomočjo držanja, hranjenja in igre z otroškim dojenčkom otroci posnemajo odrasle in se učijo podarjati ljubezen tudi drugim. Uspavanje z edinstvenim dojenčkom in prijateljčkom Minikiss bo za malčka lažje.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost27 cm
Skupna višina27 cm
Dimenzije paketa20*9*34 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,44 kg
Barvabež
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.