Dojenček z zvokom MiniKiss Smoby za kopanje 27 cm rožnat od 12 mes

Opis izdelka

Otroški dojenček MiniKiss je čudovita igrača, primerna tudi za kopanje v banji. Primeren je za otroke že od njihovega 12. meseca starosti. Je velikosti 27 cm in daje zvoke, ko nogice potopite v vodo. Na suhem ne daje zvokov. Izdelan je iz posebnega hitrosušečega materiala in ima prijetno in mehko telo. Daje kar 3 vrste zvokov – se smeji, daje poljubčke in blebeta. Otroški dojenček MiniKiss francoskega proizvajalca igrač Smoby ima prikupen obrazek. Dojenček za otroke MiniKiss je oblečen v čudovit rožnati pajacek s kapuco. Za dojenčka za otroke lahko dokupite tudi različna oblačila in tako jo otrok lahko preoblači. Deluje na 3 x AA/LR03 baterije.

Dojenček je primeren že za najmlajše otroke od 12. meseca prav zaradi njegovega prijetnega videza in mehke zasnove. Smoby je ugledna francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Izdelki Smoby so visoko kakovostni in so nosilci evropskih certifikatov kakovosti. Dojenček MiniKiss je izdelan iz na dotik prijetnega gumijastega materiala. Je realističnega videza in ima čudovit uročljiv pogled iz velikih modrih očk. Dojenček ima mehko telo, ki ga otroci radi objemajo. Zagotovo bo pridobil srce vsake male princeske. Igra z dojenčkom spada med najbolj priljubljene otroške igre.

Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti, saj se otroci radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Hranijo ga, kopajo in uspavajo. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem prakticirajo tudi na sebi. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. To je odličen način kako pripraviti otroka na prihod sorojenca. S pomočjo držanja, hranjenja in igre z otroškim dojenčkom otroci posnemajo odrasle in se učijo dajati ljubezen tudi drugim. Kopanje s tem čudovitim dojenčkom bo postalo odlična igra, skupni trenutki v banji pa bodo velika zabava.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost27 cm
Skupna višina27 cm
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.