Dojenček Mini Bath Plouf Corolle z rjavimi očkami in ladjico 20 cm od 18 mes

Opis izdelka

Ljubki dojenček Mini Bath Plouf z delavnice francoske znamke Corolle je pripravljen na svoje prvo vodno doživetje! Presenetite svojega malčka s čudovitim dojenčkom v rumeni ladjici, ki vam ga ponujamo kot edina e-trgovina na trgu. Čudoviti dojenček Mini Bath Plouf, ki je primeren za otroke od 18. meseca starosti, je oblečen v rožnatega pajacka s potiskom in ima popolnoma dodelane detajle in bo vašega malčka spremljal pri vsakem kopanju v banji ter tudi na počitnicah. Moderna ladjica plava na vodi kot prava ladja in se ne potopi, tako da se bo dojenček Corolle zahvaljujoč negi vašega malčka lahko igral z njo kjer koli, v banji, bazenu ali morju. Z dojenčkom v ladjici bo vsako večerno kopanje še boljše, otroci se bodo z njim zmeraj odlično zabavali. Ladjica pa ni edino, kar bo otroke prevzelo že na prvi pogled. Z dojenčkom Mini Bath Plouf bodo navezali prijateljstvo za celo življenje, tudi zahvaljujoč nežnem vonju po vanilji in neverjetno dodelanim detajlom obrazka, ki deluje izjemno realistično.

Čudoviti dojenček Mini Bath Plouf z veselim obrazkom je velik 20 cm in bo vaše otroke gledal z ostrimi rjavimi očkami. Malčke bo prevzel že od prvega trenutka dalje, znova in znova ga bodo z veseljem jemali v svoja naročja. Dojenček Corolle ima asimetrični obrazek, ravno tako kot ljudje. Njegovo nežno in mehko telo diši po vanilji in je izdelano iz prvovrstnih materialov, ki so prijetni na dotik in pogled. Igra z dojenčkom Corolle pomaga pri razvoju otroške fantazije in jih približuje svetu odraslih. S skrbjo za čudovitega dojenčka Corolle otroci urijo svoje komunikacijske spretnosti in spoznavajo lastna čustva. Dojenček Corolle v rožnatem pajacku v ladjici je popolnoma prilagojen otrokovi starosti, igra z njim je zato popolnoma varna. Rjave očke dojenčka Mini Bath Plouf, ki so zmeraj živahne in vesele so poslikane s trajnostno barvo zato se ni treba bati, da jo bodo otroci s svojimi zvedavimi prstki poškodovali. Dojenčka Corolle perite pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako, kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • nežen vonj po vanilji
  • z rumeno ladjico
  • za otroke od 18. meseca
  • rjave očke
  • velikost 20 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina20 cm
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.