Dojenček Lila Chérie Mon Grand Poupon Corolle 42 cm z zvoki, 5 funkcijami in modrimi mežikajočimi očkami od 24 mes

Opis izdelka

Prikupen dojenček Lila Chérie Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo vašega malčka navdušil že na prvi pogled. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo v naročja vaših najmlajših položili dojenčka, ki daje zvoke in ima 5 funkcij, ki spremenijo vsako igro z dojenčkom na edinstveno doživetje. Čudoviti modrooki dojenček Lila Chérie za otroke od 24. meseca starosti lahko zahvaljujoč svojim interaktivnim funkcijam reagira na otrokovo nego in njegove dotike, tako da bo igra z njim spominjala na nego pravega dojenčka. Dojenček s popolnoma dodelanimi detajli in asimetričnim obrazkom čeblja, ko otroci enkrat pritisnejo na njegovo levo rokico, po dveh pritiskih pa joče in postaja rdeč. Ko jim male mamice ali pa očki dajo dudo ali stekleničko, jo začne dojenček sesati, ko pa pritisnejo na njegov trebušček se zasmeji. Dojenček Lila Chérie v čudovitem rožnatem pajacku s trakom za lase ima modre mežikajoče očke, ki se med spanjem zaprejo. Vsako igro z dojenčkom bodo še podkrepili trije dodatki, ki jih bodo otroci med igro zagotovo potrebovali – slinček, duda in steklenička za mleko.

Ta čudoviti dojenček Lila Chérie Grand Poupon je velik 42 cm, tako da se bo v naročja vaših malčkov podal kot ulit. Igra z dojenčkom bo nepozabna zaradi idealne velikosti dojenčka, predvsem pa zaradi neverjetno dodelanih detajlov, vonju po vanilji ter veliki izbiri dodatkov, ki vam jih znamka Corolle prinaša. Originalnega dojenčka Mon Grand Poupon bodo otroci zahvaljujoč bogati izbiri dodatkov lahko preoblačili, nahranili, uspavali in se z njim podali na sprehode. Punčka Corolle je v vseh pogledih prilagojena otrokovi starosti. S pomočjo igre z dojenčkom Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo urili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti. Dojenček Corolle deluje na 3 baterije tipa AAA, ki niso priložene kompletu. Čistite ga ročno z uporabo nežnega tekočega mila, oblačila pa prav tako ročno pri največ 40 °C.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako, kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

 • mehak in lahek dojenček
 • z zvoki in 5 funkcijami
 • 3 dodatki
 • modre očke
 • nežen vonj po vanilji
 • za otroke od 24. meseca
 • velikost 42 cm
 • detajli prilagojeni otrokovi starosti
 • ročno pranje pri največ 40 °C
 • čudoviti francoski dizajn
 • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina42 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included / Vanilla scent
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.