Dojenček Gaby gre v vrtec Mon Grand Poupon Corolle 36 cm z rjavimi mežikajočimi očkami in 5 dodatki od 24 mes

Opis izdelka

Vrtec že odpira svoja vrata, čas je za odhod! Čudoviti dojenček Gaby Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle gre prvič v vrtec, vaš malček pa jo bo lahko spremljal. Kot edina e-trgovina na trgu bomo vaše otroke razveselili s čudovitim dojenčkom Corolle s popolnoma dodelanimi detajli, nežnim vonjem po vanilji in veliko izbiro dodatkov. Ljubek rjavook dojenček za otroke od 2. leta starosti je oblečen v stilski jeans pajacek in majčko s pandicami. Ne manjkajo mu niti ljubki nahrbtniček s čudovitim vzorcem, mehka odejica, duda in nekaj za malico – piškotek in jabolčni sok. Vse dodatke lahko dojenčica Gaby pospravi v nahrbtnik in se poda v vrtec. Tam bo med popoldanskim spancem zaprla svoje mežikajoče rjave očke in se privila k dojenčku, s katerim bo ustvarila vez za celo življenje, že od prvega trenutka dalje.

Čudovita dojenčica Gaby Mon Grand Poupon znamke Corolle je velika 36 cm in je popolnoma prilagojena otrokom od 2. leta starosti. Zahvaljujoč svoji velikosti, mehkemu trebuščku in čudovitemu vonju po vanilji se bo v naročja vaših malčkov podala kot ulita. Prve dni v vrtcu bodo vaši najmlajši prav v družbi dojenčice Gaby prenesli brez joka, z njo pa se bodo odlično zabavali tudi doma, saj si bodo zanjo lahko izmišljali različne aktivnosti – jo hranili, preoblačili in uspavali. S pomočjo igre z dojenčkom Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti. Dojenčka Corolle lahko perete pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako, kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 24. meseca
  • rjave očke
  • 5 dodatkov za v vrtec
  • velikost 36 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaVanilla scent
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.